Sunday, December 18, 2005

Vilken vecka!

Stockholmsresa med maken. TVÅ stickcaféer hann jag med! Först måndag Vetekatten och onsdag hemma hos Britt. Möten med härliga kvinnor fulla av sticklusta. Två nya fina bekantskaper; Sigun och Ingegerd. Känns som NYA vänner förutom Maria G, Karin L, Britt, Kathrine och Helene W. Längtar redan till årsmötet.

Bilstickningen bestod bl a av färdigställande av min första islandströja. Nu monterad och klar samt levererad till Rebecca. Den blev bara SÅ perfekt.
Nu tar jag en paus, ja inte med stickningen, utan med islandströja nr två. Undrar om Ladyn någonsin blir klar. Jo, det måste den bli men nu är jag sugen på att påbörja en tröja till Robin, Kajsas pojkvän. Men han skall som julklapp få välja modell och färg. Själv är jag sugen på en guernsey.

Julförberedelser? Ja, det går inte fort men det är ju sex dagar kvar till julafton....

Håller på med hjärteschalen samt ett par torgvantar till vilka jag köpte material hos Britt.
F ö är jag urusel på att shoppa i huvudstaden. Jag gillar upplevelser mer än shopping. Dessutom tycker jag att man skall vara hemstaden så köptrogen som möjligt. Posted by Picasa

2 comments:

Froding said...

Hej
Stressen ligger som bomull runt hjärnan, men jag vill ha det så. Har stickat klart islandströjan som skall bli julklapp, Vilket slit att sticka man bryter och häver varje maska. Skall nu bara fästa trådar och skölja den. Har inte hunnit börja på min hjärtesjal än men jag vet ju vad det blir.....men jag skall göra en i alla fall!!

latvianmittens said...

hej,

tröjan är verkligen underbar.