Tuesday, March 22, 2005

Pensionär med tidsbrist

Det har varit mycket sedan senast och senast är alldeles för länge sedan. Maja har blivit storasyster till lilla Rut som kom till världen sju veckor för tidigt. Hon är nu 37 veckor, dvs fyra hos oss och hon mår alldeles förträffligt. Är hemma på permission idag och de får förhoppningsvis åka hem för gott på skärtorsdag.

Livet består inte bara av glädjeämnen som tar ens tid och uppmärksamhet och lite sådant har det också varit.

Jag har köpt mig en digitalkamera och det känns i alla fall roligt. I kväll har vi stickcafé och då skall jag försöka ta några bilder.

Inspirerad av Marianne har jag ökat på mina hundpromenader med en timme även på eftermiddaggen och tro mig el ej, - 2 kg.

Att MoDo åkte ur slutspelet tar också på krafterna! Men jag gläds desto mer med Marianne och hennes FBK.

Stickningen? Ja, aberlady avancerar. Har nu delat på stycket vilket innebär mönster på avigan.

Har färdigställt en tröja till Kajsa i Indiecita samt börjat på en likdan till mig själv. Minns inte när jag stickade något till mig själv!

Posttomten har också varit här. Har köpt 1,2 kg Guernsey wool på eBay, navy. Jag älskar att sticka med det garnet. Vad tiden lider blir det nog en vacker fiskartröja.

Har köpt boken Skuggstickning. Provstickat en grytlapp. Verkar vara en rolig teknik. Kommande projekt?

Dessutom blev mina kompisar i hemslöjdsstyrelsen så imponerade av min lilla halsduk i recycled silk att jag skickat efter 1 kg från USA. Inklusive frakt blir det ~65 kr/hg!!!

Har även planerat lite för föreningen Stickas eventuella helgresa till Ö-vik i september. Hoppas bara att den blir av. Det skulle kännas så roligt.

No comments: