Monday, April 17, 2006

SOLEN SKINER, inte bara över Kalstá och FBK!

Här sitter morgondagens caféstickare, Maja 2,5 år. Något distraherad av Shrek som är hennes favoritfilm. "Mormor, har du sett Shrek 2 " frågade hon mig häromdagen!! Och jag som inte ens sett Shrek 1 och är snart 57!!

Här har varit fullt hus mellan torsdag och söndag. På övervåningen har målning av rum pågått och på nedervåningen har vi " ickemålande " hållit till. Kajsa hade av storasyster fått i födelsedagspresent att hennes rum skulle få en ansiktslyftning. Jobbet ingick också! Inte förrän i eftermiddag har vi fått en skymt av solen som faktiskt värmer gott när den inte är skymd av molnen, på vilka Majas farfar sitter enligt henne. I går tog hon telefonen och skulle ringa till honom... ( hennes farfar har varit död i mer än tio år). Hon har också tänkt åka dit och säga hej och sedan komma tillbaka. Tänk vad som rör sig i en sådan liten människas hjärna!

Mitered Cardigan är snart färdig för hopsyning och på fiskartröjan återstår nu bara en ärm. Borde nog ha påbörjat ngt nytt..... Posted by Picasa

No comments: