Monday, October 30, 2006

Länge sedan sist, lite av varje


Liten schal av egenhändigt färgat 2-trådigt garn, muddar i Opal med "maskar", svart mudd á la Maria Gustavsson, mössa i Eskimo, rosa halsduk i alpacca ( Hemmets journal) samt barntröja i Opal. Det är väl lite av varje! Föregående helg var jag inbjuden av Sticka! till en helt fantastisk helg för lokalföreningarnas ombud. Tack alla Ni som gjorde helgen mycket givande och alla Ni som bidrog till en härlig gemenskap!Längtar redan efter Er. Tur att e-mail finns!
Har nu kontaktat Umeå för att peppa dom till att åtminstone starta café! Och även en lokalförening tycker jag, så att vi har någon att samarbeta med.

Vintern tycks ha kommit. Halt, lite snö, -5 men en strålande sol! Hann inte bli många
trattisar här inte..
Kajsa har åkte med en konfirmandgrupp på läger och blir borta fem dagar. Tid att sticka blir det förhoppningsvis. Kammade min Lisa i går inför klippning idag och det känns i såväl arm som axel men FIN blev hon!
Hemmamatch i kväll. Hoppas att vi slipper bombhot i Swedbank Arena.
Jag tänker sticka tillbaka hela Pagoden. Skulle ha lyssnat på mitt orakel Marianne F som nte trodde på garnvalet. Bohuskoftan, ja den måste jag klippa bort i ärmvidden annars kommer jag aldrig att använda den. Känns alltför "bylsig". Dylika projekt känns inte roliga att ha framför sig, rísken är stor att dom blir liggande UFO:n. Känns som om jag vill göra lite julklappar nu framöver. Även om jag helst skulle slippa julen... Posted by Picasa

No comments: