Wednesday, October 18, 2006

Nästan klar...


Tycker att den ser VÄLDIGT stor ut och min ambition är inte att bli större utan mindre.....
En ficka, en ärmförlängning och hopsyning fattas. Men det påbörjas i morgon då jag sätter mig på bussen till kungliga hufvudstaden. Även returen sker per buss.
Länge sedan sist, ja det blir inte så mkt gjort för tillfället. Nacken och axlarna vill inte samarbeta utan motarbeta i stället. Och då är det inte lätt!
Men nu skall jag ha ngr härliga dgr i Stockholm och bl a se utställningen på Waldemarsudde samt umgås med härliga vänner, bl a Sigun med vilken jag skall luncha libanesiskt på fredag. Jag ÄLSKAR libanesisk mat.
Skall dessutom besöka Maria samt hämta garn från Britt. Nya projekt? Ja, det skall bli sockar i hundertwasser samt sommartröjor till Rut och Maja i Opal. Praktiskt garn för småbarnsföräldrar.
Jag förstår inte att Ni andra kan sticka schalar i parti och minut. För mig tar det LÅÅÅÅÅNG tid att färdigställa en dylik!

I går var MODO verkligen värda åtminstone en poäng men det ville sig inte riktigt. Dom förlorade matchen i första perioden då Timrå minst sagt ångade på. Resten blev en fartfylld och härlig hockey från båda lagen. Det bästa vi sett hittills och SWEDBANK Arena var fylld till bredden. 7 600 personer! Härligt! Ledsen, ja jag hittar inte min mobiltelefon....måste nog ringa en sierska!Posted by Picasa

2 comments:

Bim said...

Hm, den där bli läcker!!!
Men, kan hålla med om att den på bilden ser lite stor ut... men, bilder kan ju ljuga, så håll ut ;) Ha, någon snitsigt under den kanske och ha den öppen... så kanske det känns bra ändå???
Hm, sierska ja... behöver jag också tror jag... en bok av Elizabeth Zimmerman har fått ben... och även boken Wendy knits, har gått iväg... och jag behöver BÅDA just nu... var är de??? urk...
Må så gott... värländskan... kramis och sticka lugnt...
Sjöbackas blogg

latvianmittens said...

Vilka vackra färger!

/heidi