Sunday, February 04, 2007

NYTT ÅR, NYA PROJEKT

Länge sedan sist. Men när ljuset återvänder så kommer förhoppningsvis skrivlusten tillbaka. Känner att en skärpning måste till. Slutat sticka? Inte alls! 2006 känns som om det var de stora projektens år. 2007 har börjat med de små tingen. Sockar i parti och minut!
Jag har varit på kalas! 3-årskalas hos Britt. Jättetrevligt och roligt att jag känner så många. Förstår inte att det hade ramlat ner några nystan i väskan....

Fick dessutom min efterlängtade libanesiska lunch tillsammans med Sigun. Jag ÄLSKAR det libanesiska köket!
Just nu pågår arbete med att hitta nya styrelsemedlemmr till Sticka! Någon som känner sig manad?

Min man har gått i pension, 60 nu i februari. Han slutade i onsdags och på torsdagmorgon var han tillbaka som konsult!! Det är meningen att det ska bli ett antal timmar/månad. Men tänk att vi veckostädade tillsammans,bara en så´n sak.

Årsmötet och Syfestivalen närmar sig. Det känns verkligen upplyftande. Vi är många Rundstickor som åker.
Apropå Rundstickan, gå gärna in på vår blog www.rundstickanrundstickan.blogspot.com och kolla vårens program.Vi planerar dessutom en sväng till Sundsvall för att hälsa på Garnkorgen samt stickande Sundsvallsdamer.

Ingen hund har kommit tillbaka och inte heller någon telefon MEN min gamla ligger precis som han sa i en låda med papper, pennor och en mass rat. DESSUTOM står det en tejprulle på en hyla ovanför! Han tog fel telefon!!

3 comments:

Maggan said...

Ha ha ha! Gud vad jag skrattade åt "rat"! Undrar hur många som inte är norrlänningar som undrar vad i hela friden det är. Så underbart med lite hemlandstoner emellanåt! Man kanske skulle göra en blogg helt på ångermanländska?? Har nån kommit på det tro....
Hälsningar från Maggan i Enköping

Kerstin said...

Hej!
Hittade just din blogg och upptäckte då att vi hade samma namn på våra bloggar "Lite av varje". Jag har nu bytt namn på min blogg till "Kerstins blogg om lite av varje". Det värsta med att starta en blogg är nästan att hitta på ett vettigt namn, men även om det är svårt att hitta på något var det ju inte meningen att sno ditt namn :).

latvianmittens said...

Hej Ulla,

roligt att du är tillbaka igen, men tråkigt med hunden.

Håller fullständigt med om om libansisk mat - mums!

Så konstigt det måste kännas att göra veckostädningen tillsammans, med lite tur kanske det kan bli en ny livslång vana:)

/heidi