Wednesday, November 15, 2006

FORTFARANDE BORTA

Ja, ingen Zappa har synts till och i morgon har det gått en vecka sedan han försvann. På vårt stickcafé i går kväll fick jag tipset att ringa Saidas bror i Luleå. Sagt och gjort. Ringde i morse.

Han säger att Zappa, vid en bäck nära huset, fick syn på ett rådjur och sprang efter. Efter en väg fick en äldre dam syn på honom. Damen är i 70 - 80 årsåldern och har höns och säljer ägg. Hon bor endast 3 - 4 km bort. Hon har en katt och en liten hund och hon har givit Zappa mat. Enligt Signar lever Zappa och skall komma hem om 2 - 3 dagar.

Det rinner en liten bäck intill tomten, Zappa brukar dricka vatten där, och rådjur har tidigare synts där. Vi har nu ringt runt till bekanta och jag har kört efter vägar i närheten och frågat folk om denna kvinna med hönsen men inget napp. Ja, vad skall man tro?

Frågade honom också om min försvunna mobil som varit borta ca en månad. Han sa att den ligger hemma i en pappkartong med papper och pennor i. Den var avslagen och jag är 57 år. Stämmer på pricken. ( har inte hittat den ännu) MEN jag är övertygad om att den här mannen vet vad han talar om.
Fortsättning följer...

6 comments:

StickLena said...

Så jobbigt att Zappa inte är hemma. Jag har haft en bordercollie o han vallade allt som rörde sig. Kanske Zappa vallar så mycket han orkar nu. I vilket fall hoppas jag att att du hittar honom utanför din dörr när du vaknat i morron (om du nu kan sova).
Lycka till!

latvianmittens said...

Hur gick det med Zappa? Har han kommit tillrätta än?

sticka med mera said...

Nej tyärr inte och i morgon har det gått tre veckor sedan han försvann.

latvianmittens said...

Är han fortfarande borta???

Har ni provat med att utlova belöning till den som hittar Zappa? Det är vad jag gjort vid de två tillfällen när mina katter försvunnit. Jag slutar aldrig förvåna mig över vad folk är villiga att göra för några hundralappar.

Jag hoppas verkligen att han kommer tillräta!

/heidi

Froding said...

Våran gamla katt Snoddas försvann och var borta i ett halvår. Vi hittade honom genom Djurens Vänner och han kom hem lagom till jul. Han var den största händelsen i Värmlands Folkblad på Nyårsafton det året(har glömt vilket)och vi var alla på löpsedlarna då.Så hoppet finns kvar och jag håller med Saidas son, jag känner i magen att han lever..(om det nu är någon tröst...)

Froding said...

Berätta hur det går....