Thursday, January 27, 2005

Liten julafton

Ja det är det verkligen idag. Har med posten fått två härvor som jag köpt via eBay. Det ena är Colonette Enigma och den andra härvan är Colinette Giotto. Skall bli schalar har jag tänkt. Enorma färger i båda.
Dessutom kom ett häfte som jag köpt från Interweave Press, The Gossamer Webs Design Collection med mönster till tre orenburgschalar.

Hur skall man få tiden att räcka till? Går den fortare efter 50? Så känner jag. Men jag brukar ibland tänka på Raine Navin när han säger att det viktiga är inte att det skall bli något av allt man samlar på sig utan man skall minnas glädjen man kände när man planerade och inhandlade.

Det ligger mycket i det. Man får väl lägga det i en arvskista!

2 comments:

Ulla M Holm said...

Välkommen i bloggänget! Jag har handlat på både ebay & tradera. Man får bara alta sig så man inte lurar sig att köpa dyrare än det skulle kosta annars. Tiden går än fortare efter 60 - men man börjar prioritera om vad den ska räcka till.

Froding said...

Möjligen går tiden fortare, för det konstaterade även min mormor på sin 90-årsdag. FAST jag tror att vi tar en stor del av dagen för givet, OCH detta skapar luckor i livet som glöms bort. Så uppstår de snabba dagarna!! Vi räknar bara de "lyckliga stunderna" som de vi lever. NÄR vi borde räkna varje minut!!!! Det äår lika kul att leva när vi diskar som när vi klämmer på ett garnnystan! Hur som helst är det kul med en blog som handlar om bl.a. Celtic collection!! FAST JAG drönar med min ERIN
Marianne