Saturday, February 05, 2005

Sticka tillbaka och tillbaka

Nu tror jag att jag kommit igång med aberlady efter att ha stickat tillbaka ett antal gånger. Men arbetet räcker längre och det blir inte så dyrt!! Jag har även stickat mig en halsduk av Colinettes Giotto. 20 räta maskor till garnet tog slut. Den blev vacker och med härlig lyster. Enigma gav jag till min dotter.

Marianne, såg att Du skrivit. Problemet är att jag än så länge inte har någon digitalkamera. Jag stickar gröna ängen. Har ett och ett halvt framstycke kvar men det ligger lite på undantag just nu.
Har stora planer på att åka till Sthlm till Stickas årsmöte samt syfestivalen. Skulle vara trevligt att få ett ansikte på alla namn som finns på listan för jag utgår från att Ni är ngr stycken som kommer att finnas där.

Tänk att MoDo fick en trepoängare hemma i eftermiddag, det liksom förgyller tillvaron lite extra.

På tisdag är det nytt café. Tänker ta med mig Felted Knits. Ett sådant litet projekt kanske vore något.

2 comments:

Britt said...

Det vore väl jättetrevligt om du kunde komma ner till årsmötet och syfestivalen. Det ser vi fram emot!
Britt

Froding said...

Skall bli kul att följa din Bohus-tröja!! En vacker dag så åker den fram från undantaget och vips så blir den klar! Jag känner några personer som håller på MoDo...å andra sidan så kan man inte begära att alla skall kunna hockey.. Ja, hoppas att det löser sig för både dig och mig vad gäller årsmötet. OCh att du fixar en digitalkamera!!Man blir så nyfiken, även på Aberlady.//Marianne