Friday, March 31, 2006

Somnat in? Nej, bara time out!

Har tillbringat några dagar i hufvudstaden igen. Givetvis gick stegen till Maria´s Garn. Hade ett uppdrag åt en väninna. Garn till mig själv? Inte alls! Men efter ett par koppar härligt thé och god samvaro med Maria och hennes stickbibliotek så kom jag av en händelse på att kanske ändå... lite garn till Pagoden kanske inte vore så dumt. Sagt och gjort. Marianne, jag tänker testa alpaca. Vad tror Du om det? Enligt Maria skulle en kund sticka en annan av HF:s modeller i just det garnet. Funkar det inte så får det väl bli något annat i framtiden för den finns väl??

Håller ju bara på med fiskartröjan, svärmors schal, Mitered Cardigan ( vogue knitting holiday 2003), bohuskoftan, latvian mitten, Aberlady och lite annat smått och gott så en påfyllning av garnlagret var nog ändå på sin plats.

Dag två hade jag bestämt träff med Sigun på Nationalmuséum för att äta lunch och se utställningen Konstnärspar. Visste Ni att " Vänner är en skattefri förmögenhet?" Tack Sigun för en mysig eftermiddag.

Därefter ett studiebesök på Nysta ( premiär för min del). Där fanns minsann också massor med härliga garner men nu var det köpstopp.
Givetvis hann jag med ett besök på Vetekatten tillsammans med min kusin. Vi lättar alltid våra hjärtan för varandra när vi möts. ( Tack Eva) Thé inhandlades.

Under hemresan blev min man sjuk och när vi kom hem hade han över 39 graders feber! Då blev det sängläge direkt. NÄSTAN vad värre var var att det under tre dagars bortavaro hade snöat fyra decimeter hemma! Då kan man lätt hålla sig för skratt. Ni väntar vi på GummanTö! Posted by Picasa

No comments: