Monday, March 06, 2006

Föreningen Sticka´s årsmöte 2003 06 04

Ett imponerande antal medlemmar hade tagit sig till Sticka´s årsmöte förlagt till Syfestivalen och Sollentunamässan. Helt perfekt arrangemang. Jag föreslog Kathrine att vi skulle börja med att presentera oss med namn och ort och så fick det bli. Kul att få ett ansikte till alla namn som man känner till från diverse bloggar och listor. Givetvis har några redan ramlat bort...Stackars Marianne som inte kom p g a vädret. Saknade Dig! ( fick se Sigrids OS-kappa live)

Efter årsmötet följde kaffe och en intressant föreläsning av och med Elsebeth Lavold, som dessutom gjort ett mönster till oss.
Syfestivalen ja, blandat innehåll vad gäller garner. Mest ull och lite bomullsgarner. I mitt tycke en hel del skräpgarner om man så får säga. Tråkigt att inte Solveig Gustafsson var med. Där gick vi miste om kvalitet. Nåväl, ngr nystan föjde med hem men eftersom Rundstickan fick göra ett kvällsbesök hos Maria´s Garn så sparade jag mig lite... Posted by Picasa

2 comments:

Froding said...

Hej!
Ja, jag saknar er också, och jag hade sett fram mot att höra Elsebeths föredrag eftersom jag träffade henne förra året. Jag gjorde nog ett klokt val att stanna hemma eftersom det var kaos runt Stockholm.Hade tänkt köpa silke av Solveig,men får nu vänta till Gotland!! Jag stickar nu babykläder och har på mig min DIVA på jobbet idag...Kul att vi möta i kvartsfinalen fast tråkigt eftersom jag gärna sett båda lagen vidare. Må bästa lag vinna.(det är ju trots allt en lek...)

Garngamen said...

ojoj, där avslöjar bilden att jag inte är emot ROSA! Kul att vara med både på kort och bli omnämnd! Och få en förklaring på var alla smet iväg efter årsmötet ;-) Och jättekul att träffa er allihop! Verkligen! Men vi kunde haft mer tid att snacka ihop tycker jag.