Sunday, January 01, 2006

Nytt År, igen

Detta är Hope, birmaunge, 17 veckor. Nej hon är inte min och skulle aldrig kunna bli. Jag har nämligen stor rädsla för katter och har haft än större. Har aldrig kunnat vistas i samma hus som en katt tidigare. Men med åren blir jag inte bara fetare utan ev klokare..... Jag har HÅLLIT i Hope!!! Frivilligt, och jag överlevde. Har aldrig funnits ngn anledning för mig att lära känna en katt men nu är det så att Kajsas Robin har TRE katter. Två norska skogskatter samt lilla Hope som faktiskt är GANSKA söt!

Jag är nämligen den person som vill ha kontroll och det har jag inte med en katt...

Detta var inget nyårslöfte, utan jag bara kännde att det gick att genomföra denna handling. Man skall ju möta sin rädsla och det har jag nu gjort. Får se hur det går när hon bli störrre men om jag fortsätter att hålla i henne då och då så borde det ju lyckas.

Vad skall 2006 innehålla? Ja tyvärr så får man ju inte bestämma allt men sticka har jag i alla fall tänkt. Ser fram emot årsmötet och Syfestivalen och att få träffa alla vänner jag fått under året. Helt fantastiskt!

Har nu flyt med hjärteschalen och färdigtställt en torgvante. Resultatet av vanten är tveksamt. Tycker att den inre delen med fingrarna är vriden... Och den kunde ha varit större. Sugen på att påbörja en latvian mitten. Kanske i morgon.

Ser fram emot att Robin kommer och ser ut en tröjmodell som han vill att jag skall sticka. Det är ju så roligt att påbörja ngt nytt! Och så väntar ju bohuskoftan och ladien i min vackra korg. Men egentligen ligger dom bra där dom ligger.

Har beställt handfärgat garn från Stäket. Blir nog en schal. Tycks behöva ett antal och så är det bra presenter. Nu skall jag se hur det går när kungahuset invaderar tv-huset! Posted by Picasa

1 comment:

marianne lundholm said...

nuu blev det rikgtigt, så såg det inte ut för några minuter sedan, härligt ulla, tänk att du är så rädd för katter, den hope ser jättegullig ut, jag är ju lite tokig i katter