Tuesday, January 17, 2006

Ett sån´t väder sa Per Fläder.....

Nu är det rena Sibiriska vintern trots + - 0. Det blåser så till den milda grad och snön yr. Perfekt stickväder! Inte ens hunden vill gå ut.
I går kom det underbara garnet från Frangipani, Cornwall. www.guernseywool.co.uk Det ser ut som om jag får sticka denna fiskartröja på stickor nr 2! Inte särskilt upplyftande. Hade tänkt få den klar innan sommaren. Det kanske blir en ny Aberlady.

Hade dessutom tänkt sticka under hela partiledardebatten i morgon men så kom annat i vägen. Jag som ÄLSKAR debatter av alla slag.

Har idag varit och fått akupunktur på min vä axel. Den värker som tandvärk. Vad kan det bero på? Sedan sist har Kajsa ramlat av hästen och slagit ryggen ordentligt IGEN! Påverkar på ischiasnerven. Inte bra.
Men allt detta är ju bara världsliga ting. Jag undrar hur barnen i de Pakistanska bergen har det? Och jag som klagar över blåsten och har 21 grader varmt inomhus! Skäms Ulla!

1 comment:

Froding said...

Ja, man stickar och stickar till de närmaste som snarare flyter bort av svett än värms av skön ull. Kanske man skulle göra någon liten insats som någon föreslog. Frågan är bara till vem och hur...Kanske är bästa hjälpen ett SMS i alla fall? Håll nu koll på axeln, den värker även om du inte vill,dvs se till att vila, du kan ju inte skylla på okunskap sjuksköterska Ulla!! Vi hörs...